Over Solace I Guess

1/6

Diverse foto's van 'Solace I Guess'

Muzikale projecten

Solace I Guess, is een zinsnede uit het nummer “Animals” van Cocorosie. Solace I Guess is de naam waaronder ik muzikale projecten bedenk, maak en uitvoer.

 

Het zijn projecten die dicht bij mijzelf staan. Waarin ik aan de hand van muziek en andere kunsten een verhaal wil vertellen. Een persoonlijk verhaal met opvattingen of beelden die ‘rondgaan’ of ‘bijna zijn vergeten’. Een verhaal waarin engagement en vertwijfeling samengaan. Verhalen waarin naar troost gezocht wordt, zonder er zeker van te zijn het echt te hebben gevonden.

 

Multi-mediaal, cross-over open podium

Solace I Guess is voor mij een multi-mediaal, cross-over open podium. Ze starten uit of bevatten altijd muziek. Ik breid ze graag uit met andere kunsten zoals theater, film en poëzie. Ik maak veel zelf en werk graag samen met anderen. Zowel in de productie als op het podium. In mijn producties gebruik ik verschillende West-Europese talen. De muziek is naïef, ritmisch, melancholisch, melodieus en pop.

 

Stichting Le Culte

Sommige projecten worden gemaakt in opdracht van de Stichting Le Culte. Deze Stichting organiseert culturele evenementen en voorstellingen met als doel publiek en (amateur) kunstenaars met elkaar in contact te brengen en van elkaar te laten leren aan de hand van maatschappelijke thema’s en kunsten.

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door Margret Eikens, Ronald van Paassen en Mirjam van Eijden.

 

 

 

Anne van Slageren